Deprecated: class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /var/www/html/iktoon/wp-includes/functions.php on line 5051
Inspiratie – Ik Toon

Bijzondere verhalen

Ben jij of ken jij bijzondere mensen die aan kunstbeoefening doen? Laat het ons weten via info@iktoon.nl en wie weet zetten we die persoon in de spotlights.

Anne

Anne Leupen (51) is hypermobiel en daardoor zit een standaard 9 tot 5 baan er voor haar niet in. Toch zit ze niet stil: ze maakt kostuums.

Lees verder

Anouk

De Utrechtse Anouk van de Winkel (37) maakte een theatershow over haar vader die kanker kreeg.

Lees verder

David

David Michielen (37) uit Haarlem heeft last van oorsuizen, maar raakt zijn beslommeringen kwijt door het maken van muziek.

Lees verder

Elroy

De 21-jarige muzikale duizendpoot Elroy Dolleman maakt radio vanuit zijn rolstoel.

Lees verder

Irene

Beeldhouwster Irene Verkuijl (53) vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn. Beeldhouwen heeft voor haar een soort meditatieve werking.

Lees verder

Jeroen

Gitarist Jeroen Waller Diemont (19) kroop als klein kereltje op het podium. Sindsdien heeft hij de smaak te pakken en wil er niet meer vanaf.

Lees verder

Judith

Judith in den Bosch uit Alkmaar kreeg vijf jaar geleden borstkanker, waardoor haar wereld erg klein werd. Tot ze begon met het maken en bewerken van foto’s op haar smartphone.

Lees verder

Karin

Karin Neijenhuis (46) werkt als communicatieadviseur bij de gemeente, maar besteedt een groot deel van haar vrije tijd aan haar passie: schilderen.

Lees verder

Kiki

Kiki (16) uit Zwolle kroop uit haar schulp op het toneel.

Lees verder
1 2 3 4