Deprecated: class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /var/www/html/iktoon/wp-includes/functions.php on line 5051
Coördinator worden? – Ik Toon

In de maand juni tonen verenigingen en individuen die in hun vrije tijd creatief actief zijn, wat ze in huis hebben. Het bundelen van al deze activiteiten onder de iktoon-vlag is de kans om samen te werken aan de zichtbaarheid van amateurkunst.

Wij zijn op zoek naar mensen die hun regio in de spotlights willen zetten en weten hoe je lokaal amateurkunstenaars- en activiteiten aan elkaar verbindt. Ben jij die spin in het web en wil jij de landelijke aandacht benutten? Lees dan verder hoe je coördinator kunt worden.

Voordelen van coördinator 

  • Op een laagdrempelige manier verbind je lokale amateurkunstenaars aan jouw organisatie
  • Je bent zichtbaar in een landelijke campagne
  • Deelnemers uit jouw regio die zich aanmelden via iktoon brengen we direct met je in contact
  • Je bent als Highlight zichtbaar in de festivalagenda 
  • Je krijgt pr-ondersteuning van het landelijke campagneteam
  • Je zet jouw regio in the spotlights! 

Taken als coördinator

  • Je bent contactpersoon voor deelnemers uit jouw regio
  • Je organiseert en/of verbindt meerdere activiteiten tijdens de iktoon-maand
  • Je zorgt ervoor dat zoveel mogelijk lokale kunstenaars zichtbaar zijn tijdens de iktoon-maand
  • In je uitingen maak je gebruik van de iktoon-huisstijl om te laten zien dat je onderdeel bent van de iktoon-maand.

Wat zijn de kosten?

Coördinator worden is gratis. Na aanmelding kun je direct gebruik maken van alle voordelen en de toonkit met promotiematerialen, voorbeeld persberichten, checklists etc.  

Hoe kan ik me aanmelden?

Stuur een e-mail naar info@iktoon.nl waarin je motiveert waarom jij coördinator wilt worden. Bellen mag ook: 06 22218312.

Wie zijn de initiatiefnemers van de iktoon-campagne?

Op initiatief van het LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst) en Stichting WAK Nederland (Week van de Amateurkunst) bundelen partners in de kunst- en cultuursector de krachten onder de noemer iktoon – kunst van iedereen. De campagne is onderdeel van het Programma Cultuurparticipatie van het ministerie van OCW. De iktoon-maand wordt gerealiseerd dankzij de vele beoefenaars en organisaties die tijdens de maand juni hun kunsten tonen.